peopleSatO KaaN date_rangeMart 3 2022

Dul Bayanlarla Sohbet Et

Dul Chat Odasi

Hayta.Org Dul Chat Odasi içerisinde sadece bir il veya bir bölge değil. Türkiye’nin 81 ilinden bay ve bayan olmak üzere binlerce kullanıcı Sohbet Chat yapıyor, kendilerine arkadaş arıyor. Üstelik Dul Chat Odasi içerisinde öğrenci, genç bekar ve evli olmak üzere kullanıcılar da Sohbet Odaları içerisinde Chat yaparak kendilerine dul arkadaş aramaktalar.
Sohbet Odaları arasında ülkemizin 81 ilinden bay ve bayan olmak üzere kullanıcılar olsa dahi en çok yoğunluk gösteren ilimiz ise İstanbul olarak görülmektedir. İstanbullu kullanıcılarımız bilir fakat farklı illerden olan kullanıcılarımız için İstanbul ilimiz hakkında biraz bilgiler verelim. İlimiz hakkında bilgilere sahip olalım ki Dul Chat Odasi içerisinde ki kullanıcıların %60 oranı İstanbul ilinden olmaktadır. Dul Chat Odasi içerisinde Sohbet ederken İstanbullu kullanıcılar ile karşılaşma olasılığınız çok yüksektir. Bundan sebeptir ilimizi kısaca tanıtalım.
İstanbul Hakkında
Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) hazırlamış olduğu 2019 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre İstanbul’un (İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve bağlı belediyelerin sınırları içindeki nüfus) toplam nüfusu 15.519.267 kişidir.
İstanbul’un 14’ü Anadolu Yakasında, 25’i Avrupa Yakasında olmak üzere toplam 39 ilçesi vardır. İstanbul’un 39 ilçesi nüfus sayısı bakımından 2019 yılı verilerine göre incelendiğinde en yüksek nüfusa sahip ilçesi Esenyurt (954.579), en az nüfusa sahip ilçesi de Adalar (15.238) olmuştur. İstanbul’da yaşayanların %65,06’sı (10.097.862) Avrupa Yakası; %34,94’ü de (8.111.35Q5) Anadolu Yakası’nda ikamet eder. İstanbul Nüfuslarına göre en kalabalık şehirler listesi’nde dünyanın en kalabalık 22. şehridir.
İstanbul’un şehir yapısı ve şekli sürekli değişmektedir. Yunan, Roma ve Bizans dönemleri boyunca Konstantinopolis’in tarihi yarımadasında, Galata’da (Pera, sonraki adıyla Beyoğlu), Chalcedon (Kadıköy) ve Hrisopolis’te (Üsküdar) önemli derecede yenilenme ve büyümeler yaşanmıştır. Antik zamanlarda şu anki İstanbul’un tüm ilçeleri birer bağımsız şehirdiler. Bugün İstanbul, eski Konstantinopolis’in metropol hâli olarak kabul edilebilir. Çünkü şehir o dönemlerden beri genişletilmekte ve yenilenmektedir.
Son yıllarda inşa edilen çok yüksek yapılar, nüfusun hızlı büyümesi göz önüne alınarak yapılmışlardır. Şehrin hızla genişlemesinden dolayı konutlaşma, genellikle şehir dışına doğru ilerlemektedir. Şehrin sahip olduğu en yüksek çok katlı ofis ve konutlar, Avrupa Yakası’nda bulunan Levent, Mecidiyeköy ve Maslak semtlerinde toplanmıştır. Levent ve Etiler’de çok sayıda alışveriş merkezi toplanmıştır. Türkiye’nin en büyük şirket ve bankalarının önemli bir kısmı bu bölgede bulunmaktadır.

  1. yüzyılın ikinci yarısından itibaren, özellikle Anadolu Yakası’nda denize yakın yazlık konutların ve lüks köşklerin yapımına hız verilmiştir. Kadıköy ilçesindeki Bağdat Caddesi genişliği ve uzunluğuyla birçok alışveriş merkezi ve restoranı barındırmaktadır. Bu gelişmelerde bölgenin gelişimine olumlu katkıda bulunmuştur. Yaka da, son yıllarda gerçekleşen nüfus büyümesinin en büyük faktörü Anadolu’dan gelen göçtür. Günümüzde, İstanbul halkının %66’sı Avrupa Yakası’nda yaşamaktadır.

    Hayta.Org Dul Bayanlarla Sohbet Et

    Yasal Uyarı : Sohbet Odaları içerisine 18 yaşından küçüklerin girmesi yasaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir